اخبار داخلی گروه

 

برگزاری کارگاه ها سایر اخبار

برگزاری کارگاه آموزشی: تب کریمه گنگو خونریزی دهنده

 

برگزاری کارگاه آموزشی: آشنایی با تب دانگی و جنبه های مرتبط با آن

 

برگزاری کارگاه آموزشی: آشنایی با چگونگی طراحی پرایمر و استفاده از ابزارهای طراحی مناسب

 

برگزاری کارگاه آموزشی: آشنایی با فرآیندهای مالکیت معنوی (ثبت اختراع)

 

برگزاری کارگاه آموزشی: Molecular Docking

 

برگزاری کارگاه آموزشی: مبانی سنجش و اندازه شناسی در آزمایشگاه در تاریخ 19 و 20 تیرماه 1402

 

برگزاری کارگاه آموزشی: اصول حرفه ای پایان نامه نویسی با استفاده از نرم افزار Word (1) در تاریخ 9 اردیبهشت 1402

 

برگزاری کارگاه آموزشی: طراحی پروتئین های نوترکیب با روش های کامپیوتری در تاریخ 12 اردیبهشت 1402

 

برگزاری کارگاه آموزشی: آشنایی با Real Time PCR & HRM در تاریخ 21 اردیبهشت 1401

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برگزاری جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود رشته علوم آزمایشگاهی در دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران

 

بازدید علمی دانشجویان کارشناسی ارشد میکروب‌شناسی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران از گاوداری صنعتی در چارچوب درس میکروب‌شناسی صنعتی

 

کسب مقام دوم مسابقات قهرمانی شنا منطقه ۱۰ دانشگاه‌های علوم پزشکی توسط دانشجوی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران

 

برگزاری جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته میکروب‌شناسی مواد غذایی در دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران

 

برگزاری جلسه اعضای گروه علوم آزمایشگاهی

 

بازدید اعضای گروه علوم آزمایشگاهی از بیمارستان شهید رجایی

 

بازدید اعضای گروه علوم آزمایشگاهی از بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص)

 

جلسه گروه علوم آزمایشگاهی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران با مسئولین آزمایشگاهها بیمارستانهای آموزشی تابعه تشکیل شد.

 

اسامی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد گروه علوم آزمایشگاهی سال 1403

 

اسامی رتبه های برتر گروه علوم آزمایشگاهی سال تحصیلی 1402-1403

 

برگزاری دوره کارآموزی دانشجویان کارشناسی ارشد میکروب شناسی مواد غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران

 

برای اولین بار: برگزاری کارآموزی دانشجویان علوم آزمایشگاهی در آزمایشگاه معاونت بهداشت واقع در تهرانسر و  ولیعصر

 

 

 

 

 

 

 

اخبار دانشکده پیراپزشکی

 

 

 

 

تب کری

 

 

 

 

 

مه گنگو خونریزی دهنده

  • 1403/05/01 - 06:30
  • - تعداد بازدید: 93
  • - تعداد بازدید کنندگان: 86
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

جدیدترین وضعیت تب دنگی در تهران

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی 151 بیمار قطعی تب دنگی در کشور؛ جدیدترین وضعیت پشه آئدس در استان تهران را تشریح کرد.

336109.mp3 جدیدترین وضعیت تب دنگی در تهران

 

 
 
 
به گزارش دانشگاه علوم پزشکی ایران به نقل از وزارت بهداشت، دکتر حسین فرشیدی با بیان این مطلب عنوان کرد: از 26 اردیبهشت تاکنون 151 مورد بیماری قطعی تب دنگی در کشور شناسایی شده که عمدتا بیماران کشورهای دیگر بوده اند که وارد ایران شده اند.

وی افزود: از این 151 بیمار فقط 12 بیمار سابقه سفر نداشته اند و با اقدامات بالینی و آزمایشگاهی شناسایی شده اند و مابقی از طریق سفر به کشورهای خارجی به ویژه امارات وارد کشور شده اند. از این 12 بیمار نیز 11 بیمار در استان هرمزگان و یک بیمار در استان سیستان و بلوچستان شناسایی شده اند و یک بیمار از این 12 نفر نیز آفریقایی تبار است.معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان این که در حال حاضر فقط در دو استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان این 12 بیمار شناسایی شده ولی پشه در 6 استان کشور مشاهده شده است، گفت: بنابراین لازم است همچنان توصیه ها و احتیاطات لازم را مد نظر داشته باشیم.فرشیدی بیان داشت: خوشبختانه در دو ماه اخیر اقدامات خیلی خوبی برای مهار پشه آئدس و بیمارهای آن صورت گرفته است. در این شرایط باید به صورت یک بیماری تحت کنترل ولی با احتیاط با این مسئله برخورد کنیم.
وی با تاکید بر این که صید پشه آئدس در روز که فعالیت خود را آغاز می کند باید صورت گیرد، افزود: همکاران بهداشتی ما گاهی در دو استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان در دمای 45 تا 50 درجه در حال تلاش برای شناسایی و مهار نقاط دارای پشه آئدس هستند و خشکی نقاط مختلف که بر اثر گرما به وجود آمده و محدودیت زیستی برای پشه به وجود آورده نباید ما را غافل کند، زیرا با یک بارندگی دوباره طی کمتر از دو هفته شاهد زاد و ولد پشه ها در این مناطق خواهیم بود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با تاکید بر بهسازی محیط به عنوان مهم ترین راهکار مقابله با پشه آئدس، عنوان کرد: بیماریابی و ایزوله بیماران در بیمارستان یا منزل مساله مهم دیگری است که باید با قدرت ادامه یابد و باید تماس پشه و بیماران را به حداقل ممکن برسانیم. زیرا اگر در جایی پشه هم زیاد باشد ولی بیمار نباشد مانند استان بوشهر، شاهد گسترش بیماری نخواهیم بود.
فرشیدی تصریح کرد: اگر در استان یا شهرستانی که پشه وجود دارد گزشی صورت گرفت فرد باید در اسرع وقت به مراکز جامع سلامت و نزدیکترین مرکز بهداشتی مراجعه کند.
وی علائم بیماری های ناشی از پشه آئدس را تبی که طول بکشد، سر دردهای طولانی و ضعف شدید بدن برشمرد و گفت: افرادی که به عنوان بیمار به مراکز بهداشتی مراجعه می کنند با یک تست ساده، بیماری یا عدم بیماری آنان مشخص می شود و بیماران در مدت کوتاه 7 تا 10 روز ایزوله می شوند تا از انتقال بیماری جلوگیری شود.
معاون بهداشت وزارت بهداشت یادآور شد: از مردم می خواهیم همچنان با همکاران بهداشتی ما در ارتباط باشند و همکاری کنند. طبق گزارشات مردمی، همکاران ما در مکان هایی که احتمال وجود پشه آئدس باشد، حضور می یابند و در صورت لوزم نمونه برداری یا سمپاشی می کنند.
فرشیدی اظهار کرد: 151 بیمار شناسایی شده عمدتا در استان های جنوبی به ویژه استان فارس هستند و موردی هم به تازگی در استان تهران مشاهده شده است. این بیماران مسافرانی بوده اند که از اکثر آنان از کشور امارات وارد ایران شده اند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برای گسترش بیماری در یک منطقه هم باید پشه آئدس وجود داشته باشد و هم بیمار، بنابراین در استان هایی که این دو فاکتور با هم مشاهده نشوند گسترش بیماری نداریم و اکثر استان ها تحت کنترل هستند ولی همچنان باید احتیاط کرده و به توصیه های بهداشتی عمل کنیم.
  • گروه اخبار : گروه های محتوا
  • کد خبر : 336109
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت