• 1402/10/04 - 12:18

جلسه هیات رئیسه دانشکده پیراپزشکی با گروه هوشبری تشکیل شد

جذب رتبه های برتر کنکور ارشد ،چاپ 20 جلد کتاب و ارائه10 کوریکولوم آموزشی از دستاوردهای گروه هوشبری دانشکده پیراپزشکی است.

321112.mp3 جلسه هیات رئیسه دانشکده پیراپزشکی با گروه هوشبری تشکیل شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی،  به منظور بررسی مسائل و مشکلات گروههای آموزشی جلساتی با حضور هیات رئیسه دانشکده و اعضای هیئت علمی گروه‌های آموزشی برگزار می گردد. در این راستا امروز دوشنبه چهارم دی ماه ۱۴۰۲  این جلسه با گروه هوشبری دردفتر ریاست دانشکده تشکیل شد.

در این جلسه دکتر معروفی از  جایگاه علمی بالای رشته هوشبری دانشکده پیراپزشکی  گفت و اینکه جذب رتبه های برتر کنکور ارشد در  چندین سال اخیر خود گواه این ادعاست. وی از  چاپ 20 کتاب و 10 کوریکولوم آموزشی توسط گروه هوشبری خبر داد.

دکتر مرادی مدیرگروه هوشبری  ضمن تشکر از هیات رئیسه دانشکده در تامین نیروی هیات علمی  و امکانات مورد نیاز گروه گزارشی از فعالیتهای گروه خود و راهکارهایی برای بهبود وضعیت موجود ارایه کرد. دیگر اعضا گروه نیز نقطه نظرات خود را اعلام کردند . دکتر صفا معاون پژوهشی دانشکده گفت توانمند کردن دانشجویان ابتدا مستلزم توانمند شدن اعضای هیات علمی می‌باشد و بر شرکت موثر اعضا هیات علمی در کارگاههای مختلف جهت ارتقا توانمندی‌های آنها تاکید کرد . دکتر طریقی معاون دانشجویی نیز ازهماهنگی لازم با معاونت دانشجویی ،فرهنگی دانشگاه جهت واکسیناسیون دانشجویانی که در حال گذراندن  دوره کارآموزی می‌باشند خبر داد. در پایان دکتر نشاسته ریز ضمن ابراز رضایت از فعالیت گروه هوشبری بر لزوم حرکت رو به جلو تاکید کرد.

گروه هوشبری در دو مقطع کارشناسی  و کارشناسی ارشد هوشبری و کارشناسی فوریتهای پزشکی اقدام به جذب و تربیت دانشجو می کند.