• 1402/09/28 - 19:57

جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده تشکیل شد

جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده پیراپزشکی روز سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۹/۲۸ در سالن شهید مفتح تشکیل شد .

320808.mp3 جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده تشکیل شد
 جلسه شورای آموزشی دانشکده پیراپزشکی در روز سه شنبه ۱۴۰۲/۰۹/۲۸با حضور دکتر نشاسته ریز رئیس دانشکده دکتر معروفی معاون آموزشی، مدیران گروههای آموزشی و نمایندگان آنها  و دیگر اعضا در سالن شهید مفتح برگزار شد.
در این جلسه  دکتر نشاسته ریز بر اهمیت حضور مرتب اعضا در  شورای آموزشی به عنوان یکی از ارکان مهم مدیریت آموزشی که با هدف بهبود کیفیت آموزش و تحصیلات تکمیلی، توسعه همکاری‌های علمی و ارتقای سطح دانش و مهارت دانشجویان می باشد و از نظر قانونی مسئولیت پیشنهاد، تصویب و اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های آموزشی دانشکده را داردتاکید کرد.
دکتر معروفی موارد مطرح شده در شورای آموزشی دانشگاه را برشمرد و از لزوم انجام اقدا مات موثر در اعتباربخشی دانشکده گفت.
دکتر امینی سوپروایزر آزمایشگاههای دانشکده گزارشی از بررسی وضعیت فعلی و برنامه های آتی جهت ارتقا آزمایشگاهها دانشکده گفت .دکتر موحد خواه  مدیر آموزش دانشکده در خصوص سامانه حق التدریس و نحوه محاسبه و ابلاغهای آموزشی توضیحاتی داد.
در این جلسه پروپوزالهای دانشجویی گروههای آموزشی  مورد بررسی قرار گرفت.

• کد خبر : 320808