• 1403/07/08 - 07:56
  • - تعداد بازدید کنندگان: 34
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

دکتر علی صمدی کوچکسرایی در فهرست 2 درصد دانشمندان پر استناد جهان در سال 2024 قرار گرفت.

338553.mp3 عضو هیات علمی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران در فهرست دانشمندان ۲ درصد برتر جهان در سال 2024

دانشمندفرهیخته  جناب آقای دکتر صمدی

خبر موفقیت شما به عنوان دانشمندان 2 درصد برتر جهان سبب اعتلای نام این دانشکده شد این موفقیت را به شما و جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک عرض می نمائیم.

درخشش نام تان در فهرست سرآمدان علمی کشور و دو درصد دانشمندان برتر دنیا، نشان از کیفیت بالای فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی و تلاش و عزم جدی شما در رسیدن به قله های رفیع علم و کمال دارد. بدون شک این رویداد عظیم و دستاوردهای این موفقیت غرورآفرین سبب ایجاد انگیزه و فضای شورآفرین علمی در بین مسئولین، اساتید و دانشجویان این دانشکده خواهد شد.

توفیق ورود به دروازه های دنیای علم و دانش موهبتی است از سوی خداوند علیم، که بی شک آدمی در سایه تلاش و جهد در کسب دانش از این موهبت بهره مند خواهد شد.

دانشکده پیراپزشکی به عنوان عضوی از خانواده ی بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران کسب این موفقیت غرورآفرین را به شما رهجوی مسیر علم و تعلم تبریک عرض می نماید و از خداوند متعال استمرار موفقیت وتداوم دانش اندوزی را برایتان خواستار است و امیداست همواره سبب اعتلای نام دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران باشید و برای میهن اسلامی و عزیزمان ایران افتخار آفرینی نمائید.

روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی

• گروه اخبار :