• 1402/02/17 - 18:29

مجمع روسای دانشکده ها و ایجاد رشته های بین رشته ای /اهمیت ارتباط بین دانشکده ها

رئیس دانشکده پیراپزشکی با اشاره به اهمیت ارتباط بین دانشکده های دانشگاه گفت تشکیل مجمع بین روسای دانشکده ها و ایجاد رشته های بین رشته ای باعث ایجادآگاهی از مسائل و شناخت ظرفیت‌ها می‌شود .

14468.mp3 مجمع روسای دانشکده ها و ایجاد رشته های بین رشته ای /اهمیت ارتباط بین دانشکده ها

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، دکتر علی نشاسته ریز در آیین بزرگداشت روز استاد   بر اهمیت همکاری و   ارتباط بیشتر بین دانشکده‌ ها دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید و اظهار کرد: برای این منظور مجمع روسای دانشکده‌ ها با هدف آگاهی از مسائل و هم چنین آشنایی با ظرفیت‌ ها از یک سال قبل پیشنهاد وبا حمایت ریاست محترم دانشگاه راه اندازی شد

وی با بیان اینکه ایجاد رشته‌ های بین رشته‌ ای می‌ تواند از نتایج برداشتن مرزهای میان دانشکده‌ ها باشد، افزود: ایجاد و حمایت از شرکت‌ های دانش بنیان علاوه بر خلق ثروت برای دانشگاه، فرصتی برای پاسخ گویی به نیاز‌ های جامعه است.

بنابراین گزارش در  مراسم بزرگداشت روز معلم و تقدیر از اساتید برتر دانشکده‌ ها و گروه‌ های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران که یکشنبه هفدهم اردیبهشت ۱۴۰۲ در مرکز همایش‌ های رازی برگزار شد. دکتر علی نشاسته ریز ودکتر شهنام صدیق معروفی بعنوان اساتید برتر لوح تقدیر دریافت کردند.