• 1401/08/03 - 10:22

قابل توجه کاربران محترم دانشکده پیراپزشکی

6637.mp3 قابل توجه کاربران محترم دانشکده پیراپزشکی

با توجه به اینکه از سوی مدیریت محترم آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، معین گردیده که، از این به بعد، کلیه کاربران محترم دانشکده پیراپزشکی، در هنگام استفاده از اینترنت، باید با کدشناسه مخصوص به خودشان، وارد سیستم شوند؛ لذا، لازم است تا کاربران محترم، با همان "نام کاربری" و "کلمه عبور" که جهت اتصال بصورت "وای فای" بهره می بردند، وارد سیستم شده، از امکانات اینترنت موجود، بهره مند گردند.

برخی کارکنان محترم، به دلایل مختلفی، فاقد "نام کاربری و کلمه عبور" می باشند؛ لذا مقتضی است، تا پیش از روز شنبه هفتم آبان ماه نسبت به تعیین "نام کاربری و کلمه عبور" خود، اقدام نمایند؛ که در غیر اینصورت، امکان بهره مندی از اینترنت را نخواهند داشت.

برای تعیین "نام کاربری و کلمه عبور" لطفاً اینجا کلیک نمایید؛ پس از ورود به سامانه مذکور، از قسمت "فراموشی کلمه عبور" در کادر "نام کاربری" اگر کارمند یا هیئت علمی هستید، شماره کد ملی و اگر دانشجو هستید، شماره دانشجویی خود را وارد نمائید و بر روی دکمه "دریافت اطلاعات" کلیک نمائید؛ در صورت صحت موضوع، یک پیامک برای شما ارسال خواهد شد و سپس، از شما به جهت تعیین رمز عبور جدید، اطلاعاتی خواسته می شود؛ که پس از انجام درست و کامل مراحل مذکور، شما با "نام کاربری و کلمه عبور" خود، می توانید وارد سیستم شده و بهره مند شوید.

اگر بنا به هر دلیلی، پس از انجام مراحل فوق و یا علیرغم داشتن "نام کاربری و کلمه عبور" باز هم صفحه "پورتال دسترسی به اینترنت" به جهت ورود، مشاهده نشد، اینجا کلیک نمایید و پس از وارد نمودن "نام کاربری و کلمه عبور" از امکان استفاده از اینترنت، بهره مند شوید.

علاوه بر توضیحات بالا، جهت بهره مندی بهتر شما، مطالعه و استفاده از فایل راهنمای ذیل نیز، خالی از لطف نمی باشد.