• 1401/12/16 - 10:00
آزمون دوره تکمیلی علوم آزمایشگاهی

دانشکده پیراپزشکی مجری آزمون دوره تکمیلی تخصصی علوم ازمایشگاهی سال 1401

دانشکده پیراپزشکی با حضور اساتید محترم و اعضای بوردها وکمیته های تخصصی رشته های مختلف علوم آزمایشگاهی در تاریخ 1401/12/15مجری بخش عملی آزمون تکمیلی دوره تخصصی علوم آزمایشگاهی شد.

12391.mp3 دانشکده پیراپزشکی مجری آزمون دوره تکمیلی تخصصی علوم ازمایشگاهی سال 1401

برگزاری آزمون عملی دوره تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی :

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیرا پزشکی به نقل از سر کار خانم دکتر عشاقی مدیر محترم گروه علوم آزمایشگاهی که سرپرستی این دوره از آزمون را به عهده داشتند:

دانشکده پیراپزشکی مجری آزمون عملی دوره تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی 1401 در 8 فضای آزمایشگاهی خود بود.

این آزمون که با حضور اساتید محترم و اعضای بوردها و کمیته های تخصصی رشته های کلیات علوم آزمایشگاهی ،انگل شناسی ،باکتری شناسی،قارچ شناسی،بیوشیمی،ویروس شناسی،خون شناسی،و ایمنی شناسی در روز دوشنبه 1401/12/15 به نحو کاملا مطلوب برگزار شد.

آزمون دوره تکمیلی تخصصی در دو بخش تئوری و عملی می باشد که ازمون تئوری در 11 اسفند ماه  در محل وزارت بهداشت و درمان انجام شد.