• 1401/05/30 - 10:59

جلسه شواری آموزشی تشکیل شد.

4337.mp3 جلسه شواری آموزشی تشکیل شد.

جلسه شواری  آموزشی مورخ 25 مرداد 1401 در سالن اجتماعات دانشکده با حضور اعضا شواری آموزشی تشکیل شد:

جلسه با اعلام دستور جلسه ذیل توسط خانم دکتر موحد خواه آغازگردید:

موضوع

درخواست فرصت اضافی چند تن از دانشجویان

تغییر یک درس در آرایش دروس رشته زیست فناوری پزشکی

تصویب پروپوزال گروه رادیولوژی

درخواست گذراندن واحد کارآموزی یک تن از دانشجوی ارشد هماتولوزی

درخواست حذف درس یک تن از دانشجویان اتاق عمل

ایشان ابتدا در مورد درخواست  فرصت اضافی چند تن از دانشجویان به بیان آمار افرادی که در چند نیمسال اخیر تقاضای فرصت اضافی داشتند  پرداخته و از بالا رفتن تعداد این افراد ابراز نگرانی کردند.

پس از اعلام آمار ،چند نفر از مدیران گروه به بیان دلایل رایج درخواست فرصت اضافی در دانشجویان تحصیلات تکمیلی از جمله ابتلا دانشجو یا خانواده آنها به کرونا، زمانبر بودن تصویب طرحهای پژوهشی و دیر اختصاص یافتن بودجه طرح  یا ناکافی بودن آن برای شروع کار عملی در مقطع دکتری، انتظار طولانی مدت جهت چاپ مقالات مر بوط به پایان نامه پرداختند.

در مورد موضوع مورد بحث ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر نشاسته ریز به بیان این موضوع پرداختند که جدا از دلایل موجهی که مدیران گروه مطرح کردند متاسفانه انگیزه و تلاش در دانشجویان تحصیلات تکمیلی هر دوره نسبت به دوره های ابتدایی کمتر شده است ، که بایستی ریشه یابی شده وبرای ایجاد نشاط علمی در دوره های تحصیلات تکمیلی تدابیری اندیشیده شود.سپس سایر موارد دستور جلسه بررسی گردید.