قابل توجه دانشجویان واجد شرایط استعدادهای درخشان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۷ |
بسیار مهم:
باتوجه به تمدید ثبت نام درتاریخ­های 7 و 8 تیرماه و ویرایش اطلاعات،  به اطلاع  متقاضایان واجد شرایط استفاده از آئین نامه  می رساند  اگر تا کنون موفق به ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد نشده­ اند، در تاریخ مذکور ثبت نام نمایند. در صورتیکه ثبت نام نکنند بعدا" اقدامی میسر نخواهد بود.
طبق برنامه زمانبندی متقاضیان واجد شرایط که ثبت نام آزمون را انجام داده و دارای کد رهگیری هستند، می­بایست از تاریخ12 مرداد ماه1399 لغایت 14 مرداد ماه 1399 از طریق سامانه سنجش آموزش پزشکی ثبت نام استعداد درخشان را انجام دهند.

1. رتبه اول فارغ­ التحصیلان 31 مرداد 1399 لغایت 31شهریور 1399 مقطع کارشناسی رشته های مختلف آن دانشکده در هر ورودی ( به تفکیک) با ذکر معدل کل و همراه کد ورودی دوره کارشناسی
  2. ده درصد برتر فارغ­التحصیلان از سال  اول شهریور 1397 لغایت 31 شهریور 1399 مقطع کارشناسی رشته های مختلف آن دانشکده در هر ورودی ( به تفکیک) با ذکر معدل و همراه با کد ورودی دوره کارشناسی
متقاضیان باید از تاریخ 19 مرداد 1399 لغایت 22مرداد1399 جهت ارائه مدارک و ثبت نام به دبیرخانه استعدادهای درخشان دانشگاه مراجعه نمایند و یا به آدرس ایمیل gtsciums.ac.ir  درخواست و مدارک خود را ارسال نمایند. (ارسال مدارک مربوط به متقاضیان بدون آزمون می­باشد) و با شماره 86702215 تماس حاصل نمایند.
با توجه به دستورالعمل برای وارد کردن اطلاعات متقاضی توسط این دبیرخانه از تاریخ 27 مرداد 1399 لغایت  اول شهریور 1399 در صورت عدم معرفی حائزین شرایط از سوی دانشکده این دبیرخانه مسئولیتی به عهده نمی­گیرد.
ضمنا" اطلاعیه پیوست برای دانشجویان و فارغ التحصیلان استعداد درخشان دانشگاه علوم پزشکی ایران حضورتان ارسال می­گردد. خواهشمند است دستور فرمائید اطلاعیه فوق در سایت دانشکده بارگذاری شود و در مکان مناسب جهت روئیت متقاضیان نصب گردد.
ضروری است با توجه به شرایط بحران کرونا امکان تغییرات برنامه های آموزشی نیمسال تحصیلی گذشته برای دانشجویان ترم آخر در واحدهای درسی و کارآموزی، دقت لازم را در مورد اعلام نمرات دانشجویان تا تاریخ اعلام شده به عمل آورند.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 117 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر