دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
AWT IMAGE
AWT IMAGE
AWT IMAGE

دفاع از پایان نامه دانشجوی کارشناسی ارشد رشته زیست فناوری پزشکی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۸ | 
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی: در تاریخ 96/4/26 دفاع از پایان نامه دانشجوی کارشناسی ارشد رشته زیست فناوری پزشکی آقای ادریس شریف رحمانی با عنوان بررسی تغییرات ژنتیکی در سطح ژنوم افراد مبتلا به لنفوهیستیوسیتوز هموفاگوسیتیک خانوادگی از طریق تکنیک توالی یابی به روش اگزوم در سالن اجتماعات شهید مفتح دانشکده پیراپزشکی به راهنمایی آقای دکتر ارشد حسینی و آقای دکتر حمزه رحیمی برگزار گردید. AWT IMAGE


دفعات مشاهده: 91 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

دفاع از پایان نامه اولین دانشجوی کارشناسی ارشد رشته اتاق عمل در دانشکده پیراپزشکی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۵ | 

دفاع از پایان نامه اولین دانشجوی کارشناسی ارشد رشته اتاق عمل در دانشکده پیراپزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی: جلسه دفاع از پایان نامه آقای سهراب نصرتی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته اتاق عمل با عنوان: بررسی شیوع اختلالات اسکلتی ـ عضلانی و عوامل مرتبط با آن در تکنولوژیست ها و تکنسین های اتاق عمل بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی ایران به استاد راهنمایی سرکار خانم دکتر نصیری زیبا دوشنبه مورخ 96/4/19 در سالن اجتماعات دانشکده پیراپزشکی، با حضور سرکار خانم حنانی مدیر گروه اتاق عمل دانشکده برگزار شد.

دفعات مشاهده: 170 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

توصیه های غذایی دکتر فرزاد شیدفر استاد تغذیه دانشگاه در ماه مبارک رمضان

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۹ | 

AWT IMAGE

ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن کریم و میهمانی خداوند متعال است و علاوه بر اینکه زمانی برای تهذیب نفس و تقرب الهی و اعتلای معنویت می باشد از لحاظ فوائد سلامتی نیز بسیار اهمیت دارد. تعداد بسیار زیادی از مطالعات و پژوهش های علمی، اثرات مفید روزه داری را بر روند متابولیسم و عملکرد بهینه اندامهای بدن گزارش کرده اند.

روزه داری می تواند در بیماریهایی مثل چاقی، دیابت، افزایش چربی خون و بسیاری بیماریهای دیگر اثرات سودمند بارزی داشته باشد.

در روزه داری برخی اصول تغذیه ای نیز حائز اهمیت می باشد و در واقع در فاصله بین افطار و سحر از پرخوری و مصرف زیاد غذاهای شیرین و چرب باید پرهیز کرد و اینکه تناسب و تعادل غذایی باید حفظ گردد.

بهتر است افطار را با چای کمرنگ ولرم (عدم مصرف چای یا نوشیدنی داغ یا آب بسیار سرد) و یک عدد خرما شروع کرد. لبنیات مانند پنیر، گردو از مواد غذایی ادامه دهنده افطار باشد و سپس با فاصله زمانی دیگری از غذاهای اصلی دیگر (بعنوان وعده شام) استفاده شود. در واقع حجم غذای افطار باید کم باشد تا بتوان بعد از مدتی از وعده شام استفاده کرد.

توصیه می شود که میوه جات و سبزیجات مانند سالاد نیز در فاصله بین افطار تا سحر استفاده شود.

از مصرف زولبیا، بامیه و سایر شیرینی جات یا غذاها و حلیم های حاوی روغن زیاد باید خودداری نمود و زولبیا بامیه حتماً از شیرینی فروشی های معتبر که وضعیت بهداشتی مطمئنی دارند خریداری شود و از فروشندگان دوره گرد یا سایر مغازه ها تهیه نشود. در صورت استفاده از آش، بهتر است میزان روغن و حبوبات در آن زیاد نباشد. کله پاچه، سیرابی و شیردان توصیه نمی شود چون بسیار چرب است و موجب تشنگی نیز می شود.

در هنگام افطار یا سحر از مصرف غذاهای خیلی داغ یا شور یا شیرین خودداری شود.

از مغزهای گیاهی (مانند گردو یا پسته یا بادام یا فندق) بصورت خام ( و نه شور) در حد منطقی می توان مصرف کرد. مصرف چای زیاد در وعده سحر توصیه نمی شود چون دفع ادرار را زیاد می کند و بهتر است مصرف چای در طول ساعات افطار تا سحر توزیع گردد.

مصرف سبزیجات و نوشیدن مایعات کافی در بین افطار تا سحر می تواند در برطرف کردن حس تشنگی در ساعات روزه داری بسیار تأثیر داشته باشد.

مصرف غذهای خیلی شیرین در وعده سحر توصیه نمی شود ولی میوه جات مناسب هستند. از بین نوشیدنی ها، دوغ های خانگی توصیه می شود اما دوغ های غیرخانگی چون نمک دارند باید محدود شوند. همچنین آب میوه خانگی نیز مناسب است. از پرخوری و تعجیل در غذاخوردن در وعده سحر باید خودداری شودو همچنین در افطار نباید با غذاها یا خورشت های چرب روزه را افطار کرد. بهتر است بجای قند و شکر از خرما استفاده شود. اما مقدار زیاد آن می تواند چاق کننده باشد (هر 3 عدد خرما حدود 60 کیلوکالری انرژی دارد).

با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان، حجم، مقدار و تعداد وعده های غذایی کاهش می یابد بنابراین بعد از اتمام ماه مبارک رمضان، بهتر است بتدریج وعده های غذایی را افزایش داد ولی حجم غذا در هر وعده نباید در ابتدا افزایش یابد، یعنی بهتر است تعداد وعده های غذایی را به 6 وعده افزایش داد و در هر وعده مقدار اندکی غذا مصرف کرد. بدین وسیله می توان تطابق و سازش دستگاه گوارش را با الگوی جدید غذایی ایجاد کرد طوری که بتدریج فرد بتواند الگوی غذایی عادی خویش را بازیابد.


دفعات مشاهده: 178 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

قابل توجه دانشجویان گرامی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ | 

AWT IMAGE
دریافت فایل Form_Propozal.docx   [حجم: 29 کیلوبایت]   [تاریخ: 1396/3/1]

دفعات مشاهده: 181 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

انتصاب آقای دکتر احمد کاظمی استاد خون شناسی آزمایشگاهی دانشکده به عضویت کمیسیون قانونی ماده 20 آزمایشگاه های دانشگاه

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۳۱ | 

AWT IMAGE
مشاهده فایل Untitled.jpg   [حجم: 255 کیلوبایت]   [تاریخ: 1396/2/31]

دفعات مشاهده: 175 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر