برگزاری کارگاه بیوانفورماتیک گروه بیوتکنولوژی پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱ |
کارگاه بیوانفورماتیک توسط گروه بیوتکنولوژی پزشکی ، مورخ 19 آذر ماه 1397 از ساعت 8 الی 13، در طبقه چهارم کتابخانه مرکزی با حضور 22 نفر برگزار گردید. افتتاحیه کارگاه توسط آقای دکتر رضا نکوئیان انجام شد و پس از آن آقای دکتر ارشد حسینی (مدیر گروه بیوتکنولوژی پزشکی) مبحث  "مقدمه ای بر بیوانفورماتیک" را ارائه نمودند. از دیگر مدرسان کارگاه، آقای ادریس چوپانی (دانشجوی دکتری بیوتکنولوژی پزشکی) بود که "مقدمه و مروری بر پایگاه های اطلاعاتی نوکلئوتیدی و مروری بر پایگاه های اطلاعاتی پروتئین" را ارائه کردند. اصول طراحی پرایمر و آنالیز پرایمر توسط نرم افزار الیگو 7 از دیگر مباحث پر طرفدار، توسط آقای داود جعفری (دانشجوی دکتری بیوتکنولوژی پزشکی)، ارائه گردید. با توجه به استقبال به عمل آمده از کارگاه و پیشنهاد شرکت کنندگان سایر کارگاه های آموزشی توسط گروه بیوتکنولوژی متعاقبا برگزار می گردد.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 74 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر